Известие

Collapse
No announcement yet.

Безобразия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Безобразия

Здравейте колеги, преди време Ви споменах, че при смяна на предни биалетки, установихме, че едната е оригинална, а другата - почти двойно по-дълга - първо безобразие. Скоро оправих неработещо задно ел. стъкло, проблема беше в така наречената, черна кутия, отзад в багажника, която отговаря за задните стъкла. Та на въпроса - вижте какво намерих във вратата, под стъклото, когато я отворих, много "практично" решение, за да не изпада, горкото стъкло във вратата - второ безобразие!

п.п.
    Намирали ли сте и Вие подобни, по-малки или по-големи безобразия, в колите си?

---------- Post added at 11:13 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

Last edited by vnimavai; d.m.y г., 13:31.
    sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

Италиянска работа ще да е ахахах... преди време, докато приятелят на майка ми караше една Е-класа, едно от задните и стъкла падна във вратата и решението му беше една точилка да подпира стъклото ...тъй че малко неща биха ме учудили ахахахах.. има всякакви образи колега, тъй че и ти не се учудвай..
    Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
    Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Не се учудвам, само много се възмущавам, ебати киртаците, такива и колело не заслужават да карат!

Comment

Първоначално публикувано от chriss Покажи съобщение
        Италиянска работа ще да е ахахах... преди време, докато приятелят на майка ми караше една Е-класа, едно от задните и стъкла падна във вратата и решението му беше една точилка да подпира стъклото ...тъй че малко неща биха ме учудили ахахахах.. има всякакви образи колега, тъй че и ти не се учудвай..
        отверка в стъклото е класиката ама не знам когато колите минават през много собственици всичко може да се очаква ... а и джамбазите са известни с това, че всичко "кърпят" яко кво да се прави ..
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          отверка в стъклото е класиката ама не знам когато колите минават през много собственици всичко може да се очаква ... а и джамбазите са известни с това, че всичко "кърпят" яко кво да се прави ..
          Аз съм виждал лъжица да подпира стъклото
          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
          Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Едва ли сте виждали Пасат 2, с арматурно желязо, вместо обтегач на ангренажа, Ауди 80, с метален прът, забит в двигателя и Жигула с циментирани носещи греди - е, аз съм виждал, и трите изброени автомобила са в безпроблемно движение, а пък аз се ядосвам заради разни трупчета и пласмаски под стъклото, и някаква си разлика от около 7-8 см, между две предни биалетки.................

Comment

как циментирани греди бе ?
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Ми така.Като изгният гридите,пълниш с цимент и и даваш вятъра.Който я купи да си чука главата.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Това с цимента е брутално! Имаше някеде из форума тема за заварен вариятор на туин спарк.
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Пластмасова туба (от минерална вода или бира), под предния капак, до двигателя, пълна с бензин или нафта, вместо резервоар.........

Comment

Утре ще ходя при Лисан да се плесне по челото като види колата
                      Такова нещо рядко се вижда .

Мойте предни биалетки ги НЯМА и стабилизиращата щанга е ОДРЯЗАНА с флекс , сега седи един прав прът желязо на два тампона отдолу без кривките към амортисьорната стойка .

Предният собственик на колата каза ,че е правил предницата малко преди да ми я продаде , явно майсторчето добре го е наказал .
                      Най интересното е ,че карам колата така 4 хил км.
                      и няма никво тропане ,от никъде .
                      Единственото което ми правеше впечатление ,че предницата по друса поема по твърдо всяка неравност , за разлика от задницата . по едно време си мислех данеби колата отпред да е със спотно окачване ,обаче вече отпаднаха тея съмнения
                      156 sportvagon 1.9jtd

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                        Това с цимента е брутално! Имаше някеде из форума тема за заварен вариятор на туин спарк.
                        Аз мога да се разпиша тук! Фиат Купе 1.8 16В,измина така при мен 30к км безпроблемно
                        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Working...
                        X